Image Alt

Știre

   Stiri    Parteneriatul Stop TB International anunta prelungirea cu 5 saptamani a consultarii publice referitoare la Planului Global privind Stoparea Tuberculozei 2016 – 2020

Parteneriatul Stop TB International anunta prelungirea cu 5 saptamani a consultarii publice referitoare la Planului Global privind Stoparea Tuberculozei 2016 – 2020

Consultarea online pentru propunerea de Plan Global privind Stoparea Tuberculozei 2016 – 2010 intra in a doua luna.

Procesul de consultare publica, deschis tuturor factorilor interesati care sunt asteptati sa impartaseasca informatii, idei si experienta, va ramane activ pana la data de 10 august 2015.

Participantii sunt incurajati sa isi exprime opinia – in baza intrebarilor formulate – cu privire la introducere si la cele sapte capitole de baza care alcatuiesc Planul Global.

Dezvoltarea Planului Global cauta sa fie cat mai incluziva posibil iar consultarea online isi propune sa reflecte cat mai multe opinii, inclusiv vocile oamenilor, ale grupurilor de profesionisti si ale circumscriptiilor TB la care nu s-a ajuns anterior.

Planul Global privind Stoparea Tuberculozei va fi lansat la sfarsitul anului 2015, in Cape Town, Africa de Sud, in cadrul celei de-a 46-a Conferinte Mondiale a Uniunii privind Sanatatea Plamanului.