Image Alt

Știre

   Stiri    Cerere de ofertă pentru cercetarea de piață

Cerere de ofertă pentru cercetarea de piață

Buna ziua,

Fundația Romanian Angel Appeal – Apelul Îngerului Român, cu sediul în București, Sector 3, Strada Rodiei, Nr. 52, intenționează să achiziționeze Servicii de formare – Elaborare manual şi design de curs şi livrare 5 sesiuni de training a câte 2 zile / sesiune, elaborare rapoarte de curs, necesare în cadrul proiectului Implicare civică pentru o sănătate mai bună a comunității,  RO2020/ACF_A3_GS_13.

Atribuirea contractului de servicii se va realiza prin Achizitie directa, în conformitate cu Ord. 1284/2016 si Anexa 6 – Reguli pentru realizarea achizițiilor în cadrul programului Active Citizens Fund România

Criteriul de atribuire: oferta cu cele mai multe avantaje pentru realizarea scopului proiectului. La baza procesului de evaluare vor sta principiile Ordinului MFE nr. 1284/2016. Ca atare ofertele primite vor fi comparate din punct de vedere al economicității, eficienței și eficacității. Se va alege oferta cu cele mai multe avantaje pentru îndeplinirea scopului acestei achiziții, în concordanță cu scopul proiectului aprobat și cel mai bun raport calitate/preț.

In vederea verificarii acestei valorii estimate, va rugam sa ne transmiteti oferta dvs. de pret conform documentului atasat, in termenul mentionat.


Găsiți mai multe informații accesând documentul disponibil mai jos:

Cerere ofertă_cercetare piață

 

Mulțumim!


Proiectul este derulat de Fundația Romanian Angel Appeal – Apelul Îngerului Român, în parteneriat cu Asociația pentru Sprijinirea Pacienților cu Tuberculoză Multidrog Rezistentă (ASPTMR), în perioada februarie 2022 – ianuarie 2024 și beneficiază de o finanțare de 150.000 euro prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestei pagini nu reflectă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați visitwww.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.