Image Alt

Știre

   Stiri    O călătorie prietenoasă în jurul conceptului de sănătate publică

O călătorie prietenoasă în jurul conceptului de sănătate publică

Vom afla împreună răspunsurile la întrebări precum: Ce înseamnă? De ce este important să înțelegem sănătatea ca un bun public şi ca un drept, dar şi care este rolul nostru ca cetățeni în asigurarea unui grad cât mai înalt de sănătate în comunitate?
Călătoria este sub forma unui curs online gratuit și se adresează atât profesioniștilor în domeniul sănătății sau în domenii cu impact asupra sănătății – educație, social, mediu etc., cât și oricărui cetățean preocupat de sănătatea sa şi a celor din jur.
Modulul despre care vă povestim se poate accesa online, pe platforma noastră de e-learning, iar la finalizarea sa veți primi o diplomă de absolvire:
Invitația este valabilă pentru toată lumea! Dați vestea mai departe prietenilor voștri care credeți că aceste informații le sunt utile .


Câteva informații esențiale:
Acest curs face parte din proiectul „Implicare civică pentru o sănătate mai bună a comunității”, derulat de Fundația Romanian Angel Appeal – Apelul Îngerului Român în parteneriat cu Asociația pentru Sprijinirea Pacienților cu Tuberculoză Multidrog Rezistentă, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați https://eeagrants.org/